Jämställda har bättre SEX!

Jag måste verkligen hålla med den mästerliga vetenskapsbloggare Emma Frans om att det är så jävla skönt när forskning visar på det man hade hoppats. Anledning till att jag nu jublar är att det förhåller sig så att internationella studier visar att ju mer jämställda vi är desto bättre sex har vi. Någon ställer sig då direkt frågan: vad är bra sex? Mitt första raljanta svar blir då, ”vet du inte det!” Mitt något mer nyanserad svar blir att det mäts med intervjuer och självskattning avseende lust, njutning, glädje, m.m. Men det var inte bara kvalitén som påverkades positivt utan även mängden. Att nu forskning pekar åt detta håll är självfallet mycket glädjande och ger stöd åt fortsatt arbete för jämställdhet, inte minst för alla som önskar bra/mer liggande. Så här i tider av Österrikisk triumf så skall det kanske tilläggas att just Österrikarna var mest nöjda med sitt liggande. Allt detta sammantaget kanske är något att funder kring under detta supervalår, dvs nästa gång ni hör någon prata om ekonomi så blir det räkna av men om någon pratar jämställhet så blir det åka av. Allt eftersom jämställda har bättre sex!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln