Tacksamhet är tydligen det nya svarta!

Jag tycker verkligen att folk bör vara lite mer tacksamma nu för tiden. Här tänker jag inte minst på de unga lintottade patienter som jag träffat inom psykiatrin under många år. Att de råkar vara traumatiserade av sina upplevelser, att de är på flykt undan personer som skadat dem samt att de känner sig illa behandlade av myndigheter och samhället är inte relevant för frågan. Hur skall vi kunna bygga ett samhälle där folk inte tar av sig hatten/kepsen och bugar när de får omvårdnad och omsorg?

Känner ni igen resonemanget? Tycks som om företrädare för KD, KDU och M fullständigt har tappat fotfästet när det gäller mänskliga rättigheter och empatiska beteenden. Kom igen nu politiker - tänk om, gör rätt!
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln