U21 fick mig att tänka till!

Fram till U21-em så kunde jag inte indentifiera något som skulle kunna få mig att känna några varmare känslor för ett land eller landslag. De få gånger jag tittade på en match så höll jag på Zlatan och sket i allt det andra. När dessutom mentala kalhyggen hade lagt beslag på allt vad nationskänsla etc står för så har ju valet att vara anti varit mycket lätt. Något hände dock då jag i periferin tittade på och läste om U21 (skall jag vara ärlig så såg jag endast finalen). Detta var det Nya Sverige och den sammansättning av personer med olika bakgrund som jobbar mot ett gemensamt mål kan jag ställa mig bakom. Skall verkligen inte säga att jag är över på andra sidan och helt har ändrat uppfattning, men U21 fick mig verkligen att tänka till.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln